Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! 8:00-20:00 +36704098596

19703.jpg
BOSCH Keresőműszer GMS 120 védőtáskában IP54
45 857 Ft

BOSCH Keresőműszer GMS 120 védőtáskában IP54

Rendelhető, nincs raktáron várható érkezésről érdeklődjön !
45 857 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hobano Kereskedelmi és Szolgáltató Kft a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
Egyszerű és intuitív – a logikus választás tárgyak helyének hatékony meghatározásához.Egyszerű detektálás a biztonságos munka érdekében – a GMS 120 Professional keresőműszer kategóriájának legnépszerűbb multifunkcionális keresőműszere. Az automatikus kalibráció révén elkerülhetőek az alkalmazásbeli hibák, ezáltal a műszer ideális választás a magabiztos munkavégzéshez. A keresőműszer precíz keresési eredményeket biztosít számos különböző faltípusban, különösen faszerkezeteknél, szárazépítészet üzemmódban.Fúrási munkák előtt a tárgyak helyének meghatározása a falban fokozott munkabiztonságot nyújt a szakemberek számára, különösen felújítási munkák során, például szekrények, konyhapultok, mosdókagylók, kazánok és fűtőrendszerek beépítésekor, illetve klíma- és öntözőberendezések beszerelésénél. Ezzel a sokoldalú műszerrel számos különböző anyag, például szárazépítészeti faszerkezetek (3,8 cm), feszültség alatt lévő vezetékek (5 cm) vagy akár nemvasfémek (8 cm) és vasfémek (12 cm) detektálására alkalmas, akár 12 cm mélységben.A GMS 120 Professional keresőműszer rendelkezik egy középpontkeresővel is, amely a tárgyak közepének hajszálpontos kijelzésén túl beolvassa az anyag tulajdonságait is. A háromszínű LED-gyűrű egyértelműen kijelzi, hogy a műszer talált-e tárgyat, a gyűrűben található jelölőnyílás segítségével pedig minden keresési eredmény közvetlenül megjelölhető. Ez a robusztus mérőműszer gumiborítással, ütésálló burkolattal és IP54 védelmi osztály szerinti, víz és por elleni védelemmel van ellátva.Az automatikus kalibráció révén elkerülhetők az alkalmazásbeli hibák a megbízható és magabiztos munkavégzés érdekében.Fémek és feszültség alatt lévő vezetékek megtalálása számos faltípusban és szárazépítészeti faszerkezetekben.Tárgyak megtalálása falban a fúrás előtt a fokozott biztonság érdekében, ideális felújítási munkáknál.LED-jelzőgyűrű jelölőnyílással a közvetlen jelöléshez; gumiborítás, ütésálló burkolat; mély szkennelés (akár 12 cm-ig)
Adatok
Cikkszám
0601081000
Tömeg
680 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek