Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! 8:00-20:00 +36704098596

19481.jpg
Milwaukee Hole Dozer ™ Bimetál kobalt lyukfűrész készlet (7 részes)
33 827 Ft

Milwaukee Hole Dozer ™ Bimetál kobalt lyukfűrész készlet (7 részes)

19481.jpg
19481_altpic_1.jpg
19481_altpic_2.jpg
19481_altpic_3.jpg

Maximális teljesítményt biztosító legújabb technológia.
Fogazat design - a változó 4-6 fog/hüvelyk fogkiosztás 10 ° dőlésszöggel a következő előnyöket kínálja: - Gyorsabb és agresszívabb vágás - A vágás során keletkezett hő jobb elvezetés - a fogak tovább maradnak élesek. - A mélyebben görbülő fogak hatékonyabb forgácskihordást tesznek lehetővé, megakadályozva ezzel az eltömődést és a hő felgyülemlését - A speciálisan kialakított fogszögek kisebb eséllyel hoznak létre egyenetlen szélű lyukakat a vékonyabb anyagokon. - Oldalra dőlő fogak a kötések és a súrlódások minimalizálásáért. - Kisebb erőkifejtést igényel - az agresszív fogelhelyezés és a jó forgácstisztítás kombinációjával érhető el, amely a fúrás során kisebb erőkifejtést igényel.
Fog anyaga - a koronás fúrók figazott része legjobb Matrix II típusú gyorsacélból készült. A Mátrix II acél 8% kobaltot tartalmaz, ennek köszönhetően a fogak a fémek vágásakor fellépő magas üzemi hőfokon is megőrzik eredeti keménységüket. - Bimetál kialakítás - a gyorsacél fogak lézeres hegesztéssel rögzítettek a mag ötvözetű acéltestre. A fogakat vákuumosan eddzik 65 HRC-ig 600°C-ig, ezzel maximális tartósságot és hasznosságot biztosítva. A Matrix II acél nagy kopásállóságának köszönhetően ezek a lyukfűrészek ideálisak az olyan nehéz és kemény anyagok vágására is, mint a rozsdamentes és saválló acél, valamint a puhább anyagok, mint a fa vágására is.
Lyukfűrész teste - Az 1,27 mm vastag acél lyukfűrész teste szigorúan tartja formáját, de ugyanakkor rugalmas is. A hatékony vágási mélység 41 mm.
Hátlap kialakítása - A lyukfűrész hátlapja vastag acélból lett kialakítva, így a furatok mérete nem lesz nagyobb a kívánt méretnél. Ez a hátoldal adja az erőt és a merevséget a vibráció csökkentéséhez. 4 lyukkal történő vezetés a befogótüske könnyebb elhelyezését teszi lehetővé. - Tökéletesen kialakított hátsó körtányér a jó központosításért, ami főleg a nagyobb átmérőjű lyukfűrészeknél fontos.
Átlós hornyok a törmelék eltávolítására és kihordására
Alkalmazások - A jó körforgó pontosságot magas minőségű gyártási technológiák biztosítják, ezért ezek a lyukfűrészek mind kézi, mind állványos fúrókkal használhatók (csak kézzel szerelhetők be).
Ez a magas minőségű lyukfűrész sorozat tökéletes az összes anyag vágására: - max. 1000 N/mm 2 keménységű acél - rozsdamentes acél és sválló acél - színesfémek - öntöttvas - alumínium - fa - közepes tömörségű farostlemez (MDF) - gipszkarton - rétegezett anyagok - PVC. 

Raktáron   (5 db)
33 827 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hobano Kereskedelmi és Szolgáltató Kft a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek

Maximális teljesítményt biztosító legújabb technológia.

Fogazat kialakítás:
A változó 4-6 fog/hüvelyk fogkiosztás 10° dőlésszöggel a következő előnyöket kínálja:
- Gyorsabb és agresszívabb vágás: a vágás során keletkezett hő jobb elvezetésének köszönhetően a fogak tovább maradnak élesek.
- A mélyebben görbülő fogak hatékonyabb forgácskihordást tesznek lehetővé, megakadályozva ezzel az eltömődést és a hő felgyülemlését.
- A speciálisan kialakított fogszögek kisebb eséllyel hoznak létre egyenetlen szélű lyukakat a vékonyabb anyagokon.
- Oldalra dőlő fogak a kötések és a súrlódások minimalizálásáért.
- Kisebb erőkifejtést igényel: az agresszív fogelhelyezés és a jó forgácstisztítás kombinációjával érhető el, amely a fúrás során kisebb erőkifejtést igényel.

Fog anyaga:
- A koronás fúrók figazott része legjobb Matrix II típusú gyorsacélból készült. A Mátrix II acél 8% kobaltot tartalmaz, ennek köszönhetően a fogak a fémek vágásakor fellépő magas üzemi hőfokon is megőrzik eredeti keménységüket.
- Bimetál kialakítás: a gyorsacél fogak lézeres hegesztéssel rögzítettek a mag ötvözetű acéltestre. A fogakat vákuumosan eddzik 65 HRC-ig 600°C-on, ezzel maximális tartósságot és hasznosságot biztosítva.
- A Matrix II acél nagy kopásállóságának köszönhetően ezek a lyukfűrészek ideálisak az olyan nehéz és kemény anyagok vágására is, mint a rozsdamentes és saválló acél, valamint a puhább anyagok, mint a fa vágására is.

Lyukfűrész teste:
- Az 1,27 mm vastag acél lyukfűrész teste szigorúan tartja formáját, de ugyanakkor rugalmas is.
- A hatékony vágási mélység 41 mm.

Hátlap kialakítása:
- A lyukfűrész hátlapja vastag acélból lett kialakítva, így a furatok mérete nem lesz nagyobb a kívánt méretnél. Ez a hátoldal adja az erőt és a merevséget a vibráció csökkentéséhez.
- 4 lyukkal történő vezetés a befogótüske könnyebb elhelyezését teszi lehetővé.
- Tökéletesen kialakított hátsó körtányér a jó központosításért, ami főleg a nagyobb átmérőjű lyukfűrészeknél fontos.
- Átlós hornyok a törmelék eltávolítására és kihordására

Alkalmazások:
- A jó körforgó pontosságot magas minőségű gyártási technológiák biztosítják, ezért ezek a lyukfűrészek mind kézi, mind állványos fúrókkal használhatók (csak kézzel szerelhetők be).
- Ez a magas minőségű lyukfűrész sorozat tökéletes az összes anyag vágására: max. 1000 N/mm2 keménységű acél, rozsdamentes és saválló acél, színesfémek, öntöttvas, alumínium, fa, közepes tömörségű farostlemez, gipszkarton, szendvics anyagok, PVC
A kép csak illusztráció!

Adatok
Listaár
35 662 HUF
Gyártó
Milwaukee
EAN
045242310760
Cikkszám
49224083
Tömeg
690 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek