Kérdése van? Hívjon minket! 8:00-20:00 +36704098596

FELFÚJHATÓ MASSZÁZSMEDENCE

A termékeket a beszállító által szállítjuk!

A beszállító által kiszállított termékek esetében nincs lehetőség utánvétre, csak előre utalással vásárolhatóak meg a termékek .

A megvásárolt termékek esetében mindig számlát küldünk, ami alapján utalni lehet a megvásárolt termék/termékek ellenértékét ! 

Készleten lévő termék esetén a szállítási idő 3-5 munkanap!

Szállítási díjak a termékeknél van feltüntetve !

2 fajta szállítás érhető el :

Normál szállítás: ez ahagyományosháztól-házig történő szállítás. Atermékek házhoz szállítása az ingatlan utcai bejáratáig tart, ezért kérjük, gondoskodjon a további, ingatlanon belüli mozgatásáról.

Prémium szállítás: A hagyományostól eltérő módon ez azt jelenti, hogy nem csak háztól házig történik a szállítás, hanem a futár beviszi a megrendelt terméket a lakásba, és a kérésének megfelelő helyre teszi. Különösen akkor hasznos ez, ha emeletes házban lakik, illetve ha a termék adottságai (súlya és mérete) nem teszik lehetővé azt, hogy egyedül mozgassa. Legkésőbb az árufelvételt követő munkanapon felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon és egyeztetik a kiszállítás körülményeit. A prémium szállítás díja termékenként változó, a termék adatlapján tud róla tájékozódni.


2termék 12
24
Nincs raktáron, várható érkezésről érdeklődjön !
502 990 Ft
383 990 Ft
Nincs raktáron, várható érkezésről érdeklődjön !
2termék 12
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
328 990 Ft - 383 990 Ft